Medyada telif hakları paneli kitaplaştırıldı

Medya Derneği ve Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Kulübü işbirliğiyle 20 Aralık’ta düzenlenen “Dijitalleşen dünyada fikri mülkiyet ve telif; hak mı haksızlık mı?” başlıklı panelde konuşulanlar Medya Derneği tarafından e-kitap olarak yayınlandı.

Panelde, internetle birlikte gelişen paylaşım kültürünün medyayı nasıl etkilediği, mevcut iş modellerinde ne gibi sorunlar yarattığı ve bu sorunların nasıl üstesinden gelineceği gibi konular tartışılmıştı. Medya Derneği Genel Sekreteri Deniz Ergürel’in moderatörlüğünde yürütülen panele Telif Hakları Genel Müdür Yardımcısı Özgür Semiz, Turkuvaz Medya Grubu Hukuk İşleri Grup Başkanı Fatih Savaş, Avukat ve Bilişim Hukuku Uzmanı M. Gökhan Ahi ve Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail H. Polat katılmıştı. Panel notlarından oluşan kitabın dijital kopyasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Medya Derneği yayınlarına TTNET Kitap üzerinden de ulaşabilirsiniz.