Medya Seminerleri kitapçığı yayınlandı

Medya Seminerleri 2011 notları kitaplaştırıldı.

Medya Derneği’nin geçtiğimiz ekim ayında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlediği “Medya Seminerleri: Değişim Sürecinde Medya”  konulu eğitim programının notları kitaplaştırıldı.  Medya Seminerleri, 1-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Amacı, medyayı değişime zorlayan etkenlerin doğru analiz edilmesine yardım etmek ve katılımcıları gazetecilik mesleği hakkında bilgilendirmek olan ve her hafta farklı bir konunun işlendiği 4 haftalık eğitim programında, Türkiye’nin önde gelen gazetecileri ile medya yöneticileri ders verdi. 7 eğitmenin; medyanın teknolojik gelişmelere ve yeni alışkanlıklara nasıl ayak uyduracağı, medya tüketicisi olarak gençliğin yeni okuma alışkanlıkları karşısında basılı medyanın durumu, güçlenen sosyal medya karşısında geleneksel medyanın geleceği, medyada kadın, dış basınla ilişkiler, demokratikleşme sürecinin medyaya yansımaları gibi konulara değindiği seminerlere 50 kişi katıldı.

Kitabın elektronik versiyonuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.