Medya Okulu’nda son hafta!

Medya Okulu eğitim programının sekizinci ve son haftasına giriliyor. Son haftada yer alacak eğitmenler ve konu başlıkları şöyle:

Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi / Sosyal Medya ve Dijital İletişim Danışmanı Ercüment Büyükşener –Medyanın e-hali”

Sanatkar Reklam Ajansı Kurucu Ortağı Mesud Çelik – “Yeni medyada haberini öne çıkarma yöntemleri”

Medya Derneği Genel Sekreteri / Teknoloji Yazarı Deniz Ergürel – “Dünya medyasından inovatif gazetecilik örnekleri”

Medya Okulu:

- Medya Derneği ve İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen 8 haftalık bir mesleki eğitim ve sertifika programı.

- Katılımcıları arasında medya sektöründe çalışan ve meslek içi eğitimin önemini kavramış gazeteciler, sektöre yeni giriş yapmak isteyen üniversite öğrencileri ve farklı alanlardan medyaya geçiş yapmak isteyen gazeteci adayları bulunuyor.

- Eğitmenler, kendi alanlarında uzmanlaşmış gazeteciler, medya yöneticileri ve akademisyenlerden oluşuyor.

- Dersler cumartesi günleri, İstanbul Şehir Üniversitesi’nin Doğu Kampüsü’nde, 10:00 ile 13:30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Twitter’da #MedyaOkulu13 etiketi altında paylaşılıyor.