Medya Okulu 2. haftaya giriyor

Medya Derneği ve İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen Medya Okulu, bu Cumartesi yapılacak olan üç dersle 2. haftasını tamamlayacak. Haftanın konukları, HaberTürk TV Dış Haberler Editörü Vildan Ay, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz olacak.

Medya Derneği – İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ve toplam 8 hafta sürecek olan Medya Okulu Cumartesi günü ikinci haftasına giriyor. Programın ikinci haftasında HaberTürk TV’den Vildan Ay sınırların kalktığı dünyada dış haberciliği, Star Gazetesi Ankara Bürosu’ndan Mustafa Kartoğlu başkent gazeteciliğini, Sabah Gazetesi’nden Şeref Oğuz ise sayıları habere dönüştüren meslek olarak ekonomi haberciliğini anlatacak.

Her biri kendi alanında uzmanlaşmış 20’den fazla gazeteci ve medya yöneticisinin söz alacağı Medya Okulu’nun ders notları, önceki yıllarda olduğu gibi program sonunda bir özet haline getirilecek. Medya Okulu katılımcıları arasında üniversite öğrencileri, medya sektöründe çalışan ve meslek içi eğitimin önemini kavramış gazeteciler ve sektöre yeni giriş yapmak isteyen gazeteci adayları bulunuyor. Toplam 8 cumartesi sürecek olan programda dersler, İstanbul Şehir Üniversitesi’nin Doğu Kampüsü’nde 10:00 ile 13:30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.